Mel purista F23/0-101 ZI

Vraagprijs:
€ 286,00
Sinds:
12-07-2022
Gezien:
254
Aantal keer favoriet:
0
Plaats:
Nederweert
Provincie:
Limburg (NL)
Adverteerder:
ley smeets
Telefoon:
0636547739
Beschrijving:
Purista® Puur koffiegenot binnen de kleinst mogelijke ruimte.
Zoals de naam al doet vermoeden, is de Melitta Purista® onze nieuwste puristische volautomatische espressomachine die uitsluitend gericht is op de bereiding van perfecte koffie. We hebben de Purista® ontwikkeld op basis van de resultaten uit marktonderzoeken. Daaruit bleek vooral dat heel wat consumenten op zoek zijn naar een eenvoudige volautomatische espressomachine met aparte knoppen voor elke drank op een groot en duidelijk frontpaneel. Het resultaat is een volautomatische espressomachine met de nieuwste technologie en een compleet nieuw pompbesturingssysteem. Dit betekent dat het contact tussen het water en de koffie precies lang genoeg is om de koffiearoma‘s optimaal tot ontplooiing te laten komen. Met een breedte van amper 20 cm is dit een van de smalste volautomatische espressomachine ter wereld. Maar zelfs het beste ontwerp kan pas imponeren als het gepaard gaat met uitstekende eigenschappen. En dat is duidelijk zo bij de Purista®, met zijn modern frontpaneel, grote geïntegreerde knoppen en grote draaiknop voor een eenvoudige bediening. Het nieuw ontworpen lekbakje is voorzien van een druprooster in roestvrij staal is van kwaliteitsvol, krasbestendig plastic. Verder is de Purista® uitgerust met de kegelvormige, stalen molen die ook terug te vinden is in topmodellen zoals de CI Touch® en Barista T/TS Smart®. En niet te vergeten: hij is bijzonder stil. De kleine Purista® kan met zijn geweldige technische kenmerken gerust bij de grote jongens staan!
Fluisterstille molen
Nu kunt u genieten van een heerlijk kopje versgemalen koffie terwijl iedereen nog ligt te slapen. Deze volautomatische espressomachine is immers voorzien van een superstille, kegelvormige stalen molen die de koffiebonen snel en geruisloos maalt.
Favoriete koffie functie
Zet snel uw favoriete koffie: een absolute topfunctie die doorgaans alleen terug te vinden is in volautomatische espressomachine uit het premiumsegment! Sla gewoon uw favoriete koffiesterkte en hoeveelheid op. Vervolgens drukt u op de favoriete koffie-knop om te genieten van een perfect kopje koffie!
Een compact mirakel
De Purista® is met een breedte van 20 cm pas écht slank! Net voldoende voor de hoogwaardige Melitta® technologie, meer plaats is er niet nodig.
Slimme ondersteuning
Download de Melitta® Companion® App op uw smartphone. U vindt er handige informatie en geïllustreerde instructies. En met de app kunt u ook rekenen op een snelle service.
Aromatisch koffieplezier
De nieuwe pompbesturing garandeert een ideale contacttijd tussen koffie en water. U kunt nu genieten van twee klassiekers: Espresso en Café Crème met nog beter ontwikkelde smaken.
Instelbare koffiesterkte
U kunt de sterkte van de koffie eenvoudig aanpassen van mild tot sterk. Uiteraard kunt u ook de hoeveelheid koffie aanpassen. Tal van mogelijkheden, precies zoals u het wenst.
Aroma Extraction System (AES)
Meer smaak met voorbesprenkeling: De versgemalen koffie wordt bevochtigd met water vóór het eigenlijke bereidingsproces. Zo komen de smaken beter vrij. En waar komen ze terecht? In uw koffie, natuurlijk.
Vijf maalstanden
Koffie zoals kenners die graag hebben: met versgemalen koffiebonen.
Double Cup-modus (2 kopjes)
Dankzij de Double Cup-modus kunt u twee kopjes espresso of café crème tegelijk bereiden. Uiteraard ook ideaal voor wie veel koffie drinkt
LED-display met symbolen
Dankzij het LED-display met rode symbolen is de bediening van de volautomatische espressomachine heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk. In de hoogte verstelbare koffieuitloop De uitloop is in de hoogte verstelbaar (tot 135 mm), zodat u ook glazen of extra grote bekers kunt gebruiken.
Anti-Scratch
Het nieuw ontworpen lekbakje is voorzien van een druprooster in roestvrij staal en gemaakt van kwaliteitsvol, krasbestendig plastic.
Uitneembare zetgroep
De volledige zetgroep kan volledig uit de espressomachine worden genomen en is eenvoudig te reinigen. Zo kunt u ook gemakkelijk aan de binnenkant van de machine.
Waterfilters
Gebruik een Melitta® Pro Aqua waterfilter om uw koffie nog beter te doen smaken. Een bijkomend voordeel van het gebruik van een waterfilter is dat u uw machine maar één keer per jaar hoeft te ontkalken*. De filter zorgt ervoor dat het watersysteem zo lang mogelijk vrij blijft van kalkaanslag.
Automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma
Alles begint met een goede communicatie. Uw volautomatische espressomachine laat u via het display weten wanneer het tijd is voor een reinigings- of ontkalkingsbeurt.
Service-knop
Volautomatische espressomachine met een symbolendisplay zijn vaak complex in gebruik. Wij hebben de oplossing: de service-knop! Daarmee heeft u in een handomdraai toegang tot het reinigings- en ontkalkingsprogramma, de instellingen voor de zettemperatuur en waterhardheid, en de Auto Off- functie. Ook de filter vervangen is een fluitje van een cent. *Op basis van 6 kopjes van 120 ml per dag en zes filters per jaar.

Reactieformulier