melkschuimreiniger

Vraagprijs:
€ 12,50
Sinds:
01-06-2022
Gezien:
157
Aantal keer favoriet:
0
Plaats:
Weert
Provincie:
Limburg (NL)
Adverteerder:
Espresso Service Nederland
Telefoon:
+31 6 36112496
WhatsApp:
+31 6 36112496
Website:
Bezoek de website
Beschrijving:
Beschrijving

De AquinTobs melkschuimreiniger voor melkopschuimers, roomdispensers en opschuimapparaten is geschikt voor alle soorten melkopschuimsystemen en automatische melkopschuimers. Het reinigt ze gemakkelijk, grondig en duurzaam. De delicate materialen van uw dure machine worden beschermd en blijven langer schoon en zuiver.

Deze reiniger verwijdert melkaanslag, melkvet, melkresten en vuil uit uw machines en heeft tegelijkertijd een desinfecterende werking.

De melkschuimreiniger heeft een sterke werking en is daarom ook zeer geschikt voor roommachines of softijsmachines.

Doseren is heel eenvoudig dankzij de doseerkamer op de fles.

De melkschuimreiniger zorgt voor de nodige hygi├źne van uw machine. De gevoelige melkschuimsproeiers zijn gemakkelijk en duurzaam vetvrij te maken. Gevoelige machineonderdelen worden beschermd en ontzien.

De prestaties worden verhoogd en de levensduur van uw machine wordt verlengd. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en onze producten. Met AquinTobs melkschuimreiniger slaagt u er altijd in uw machine perfect te reinigen.

Toepassing

Wij adviseren ca. 40-60 ml AquinTobs Melk Schuimreiniger per 2 liter water. Even laten inwerken en dan goed uitspoelen met water.

Automatisch reinigen

Open de dop van de doseerkamer enigszins en druk op de fles totdat de doseerkamer gevuld is met de gewenste hoeveelheid. ( Wij adviseren ca. 40-60 ml per 2 liter water. ) Plaats de spoeler in het melkreservoir en start het melkopschuimsysteem.

Gelieve de gebruiksaanwijzing van uw koffiezetapparaat te volgen. Spoel het systeem nu met tweemaal de hoeveelheid water.

Volg bij het gebruik van de machine altijd de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing van de machine.

Inhoud

Fosforzuur 5-15 %, amidosulfonzuur 1-5 %, oplosmiddel 1-5 %, 1-5 % niet-ionogene en kationogene oppervlakteactieve stoffen, kleurstof.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Reactieformulier

Laatst bekeken advertenties

melkschuimreiniger

melkschuimreiniger

€ 12,50

Weert