Saeco Aulika TOP

Vaste prijs:
€ 699,00
Sinds:
15-07-2022
Gezien:
237
Aantal keer favoriet:
0
Plaats:
Nederweert
Provincie:
Limburg (NL)
Adverteerder:
ley smeets
Telefoon:
0636547739
Beschrijving:
!!DE NIEUWPRIJS VAN DEZE GEBRUIKTE MACHINE IS 1400-1800 EURO!!

Aulika TOP is de nieuwe lijn van koffieapparaten voor de OCS- en horecamarkt. Ze belichaamt de uitmuntende kwaliteit van de Saeco-technologie.

De Aulika modellen zijn ontworpen om te voldoen aan de vereisten van restaurants en kantines en kunnen tot 90 koppen per dag afleveren.
In alle modellen zitten de beste professionele oplossingen, zoals het dubbele hydraulische circuit, de grote capaciteit van de water- en koffiereservoirs en professionele certificatie. Dit alles garandeert de beste prestaties en de hoogste betrouwbaarheid, wat uiterst belangrijk is als de apparaten bedoeld zijn voor dagelijks gebruik. Met het brede grafische display, met plaats voor zowel iconen als tekst in verschillende talen, en de interface (uitgerust met grote gemakkelijk te begrijpen toetsen voor rechtstreekse selectie) is het apparaat gemakkelijk te gebruiken en te programmeren; ook het onderhoud en reiniging zijn eenvoudiger omdat alle onderdelen die regelmatige zorg nodig hebben verwijderbaar zijn.
Alle Aulika-modellen bereiden koffie- en melkdranken en geven ook warm water en stoom voor de meer ervaren gebruikers. Dit model is uitgerust met de “One Touch” functie, en maakt automatisch cappuccino en latte macchiato. Dat wordt gedaan met een speciaal cappuccinomondstuk van de volgende generatie dat geïntegreerd is in de beus van het apparaat. De kwaliteit van het melkschuim en de temperatuur in het kopje, twee fundamentele eigenschappen van een goede melkdrank, zijn de beste die er te vinden zijn.
In haar standaardconfiguratie omvat deze machine ook de basis met extra capaciteit voor het opvangen van koffiegruis. Bovendien kan ze rechtsstreeks op de waterleiding worden aangesloten (standaaarduitrusting in het RI-model).
Aulika is het Saeco-gamma dat bedoeld is voor de meest veeleisende professionals buitenshuis.

Eigenschappen:

3 soorten koffie, warm water, stoom en speciaal menu
Reservoirs met grote capaciteit voor professioneel gebruik (water 4 ltr , koffiebonen 1 kg)
Makkelijk te reinigen en onderhouden
Dubbel circuit met dubbele pomp en dubbele boiler
Gebruikersinterface met grafisch display en 8 toetsen voor rechtstreekse selectie
Ruim programmeermenu in de plaatselijke taal, met mogelijkheid voor beheer van credits
Cappuccinatore “torpedo” type gemonteerd op het stoompijpje
Professionele certificatie krachtens norm 60335-2-75

Reactieformulier

Laatst bekeken advertenties

Saeco Aulika TOP

Saeco Aulika TOP

€ 699,00

Nederweert